Ponuda kamina - Kamini Na.J.S.

Kamini

Zbog svoje dugogodisnje tradicije sve je trazeniji element. Kamin je otvoreno ili zatvoreno loziste u obliku zidne nise povezano sa dimnjakom. Deo izbocen u prostoru cesto je oblozen kamenom, mramorom, kaljevima i umetnicki je oblikovan u stilu epohe. Premda greje prostoriju neposrednim zracenjem ili izduvavanjem termicke energije, jos uvek se ugradjuje zbog njegovog posebnog psiholoskog efekta: plamsanje ognjenih jezika, pucketanje i miris goruceg drveta budi u savremenom coveku cudne osecaje iz pradavne proslosti, kad se vatra postovala kao bozanstvo i tako u njemu stvarala onaj posebni osecaj topline.
Car kamina bio je oduvek u njegovom spoljasnjem izgledu. Stari su ga majstori, smatrajuci to svojim glavnim zadatkom, oblikovali s takvim umetnickim savrsenstvom koje je davalo kaminu centralno mesto u uredjenoj porodicnoj sredini.
Danasnji kamini dovedeni su do savrsenstva. Svojom sirokom paletom oblika i materijala kamini nam omogucavaju dozivljaj lepote otvorene ili zatvorene vatre.
Galerija slika ce Vam omoguciti tek kratak pogled na citav spektar mogucnosti kojima "Kamini Na.J.S." ucestvuju u oblikovanju vaseg zivotnog, odnosno radnog ambijenta, a kako bi ga oplemenili nezamenljivom toplinom.
U ponudi se nalaze sledeci stilovi kamina:
Kantri
Kamini Na.J.S - Kantri
Klasik
Kamini Na.J.S - Klasik
Kamini Na.J.S - Moderni
Moderni
Kamini Na.J.S - Stilski
Stilski

Izbor vrsite levim klikom misa na naziv stila ili na sliku.

Danas se sa ponosom mozemo pohvaliti citavim nizom kamina koji u korist nasih vernih musterija ulepsavaju njihove dnevne boravke i spavace sobe; jednom recju zivote. Uspesno se prilagodjavamo svim Vasim kako funkcionalnim tako i estetskim potrebama.

Z.R. Kamini Na.J.S. - Arandjelovac tel.: 062/17-25-640 mail: kamininajs@gmail.com | Dizajn netmark